Анатолій Олійник відвідав Вінницький будинок-інтернат геріатричного профілю (+фото)

Анатолій Олійник відвідав Вінницький будинок-інтернат геріатричного профілю (+фото)

04.12.14 15:33 0 599
3 грудня, в Міжнародний день інвалідів, голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник завітав до Вінницького будинку-інтернату геріатричного профілю, що став домівкою для 260 людей похилого віку та інвалідів І і ІІ груп, які потребують стороннього догляду.

Ознайомившись з роботою закладу та оглянувши його матеріально-технічну базу, керівник області мав змогу переконатися: колектив інтернату робить усе для того, щоб його мешканці почувалися тут комфортно.

«Я недаремно завітав саме до вашого закладу, адже чув про гарні його традиції, про створені тут умови та ваші починання у допомозі бійцям, які відстоюють незалежність нашої держави. За це вам велика подяка, - звернувся з вітальним словом до мешканців та колективу будинку-інтернату Анатолій Олійник. - Кожна держава оцінюється за рівнем захисту своїх громадян, і в першу чергу – людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями. Максимальне створення правового, фінансового та інших механізмів для того, щоб людина почувалася комфортно у суспільстві, – основне її завдання. Минулі роки залишили по собі багато позитивних напрацювань, та водночас – і чимало прорахунків, які потрібно переосмислити. І попри необхідність здійснення непопулярних заходів, вірю, що ми з честю пройдемо цей шлях».

Голова обласної державної адміністрації побажав мешканцям закладу здоров'я, миру, добра, комфорту, радості і взаєморозуміння та вручив у дарунок будинку-інтернату холодильник. Відтак обіцяв сприяння у вирішенні проблемних для закладу питань, найактуальнішими з яких є необхідність ремонту ліфта та заміни частини вікон.

Свій творчий дарунок презентували також мешканцям та працівникам закладу вихованці Вінницького училища культури і мистецтв ім. М.Леонтовича та його керівник, Заслужений артист України Станіслав Городинський.



















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чемпіонаті України з ...
Наступна новина: На Хмельниччині у ...

КОМЕНТАРІ