Очільник закарпатської міліції проінспектував підготовку закарпатських міліціонерів до ротації в зону АТО

Очільник закарпатської міліції проінспектував підготовку закарпатських міліціонерів до ротації в зону АТО

04.12.14 19:07 0 652
Колегам, які зустрічатимуть Новий рік на Донеччині, Сергій Шаранич пообіцяв особисто привезти новорічну ялинку та подарунки.

Днями на чергову ротацію в зону АТО буде відправлено новий підрозділ міліціонерів Закарпаття. Аби бійці були належним чином підготовлені, вони проходять цими днями бойові навчання на міліцейському полігоні «Шипка» в Мукачівському районі. Це колишня потужна військова база, де міліціонерам створено умови, максимально наближені до бойових.

Окрім стрільби з бойової зброї, міліціонери вивчають ще й цілу низку дисциплін, зокрема й надання медичної допомоги. Зокрема, лікарі вчать бійців надавати допомогу у випадку обмороження, адже тепер на Сході України вночі до мінус 18.

Тривають і заняття з тактичної підготовки. Міліціонери розбиті на групи, якими й будуть нести службу в зоні АТО. В кожній групі є старший – офіцер, що вирушає на виконання бойового завдання в зону АТО вдруге чи навіть втретє.

Особлива увага приділяється вогневій підготовці. Окрім традиційного автомата Калашникова, на озброєнні міліціонерів в зоні бойових дій будуть і потужні кулемети Калашникова. Ця потужна зброя раніше, до навали агресора на Україну, не була на озброєнні підрозділів МВС. Тепер кулемети стали невід′ємною частиною озброєння наших бійців.

на полігоні в Мукачеві побував начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич. Керівник ознайомився з ходом бойової та тактичної підготовки, а також поспілкувався з кожним із понад півсотні бійців. Останні задавали очільнику обласного управління питання, які їх турбують.

Зокрема, начальник закарпатської міліції запевнив, що перед Новим роком особисто привезе хлопцям на схід закарпатську ялинку та новорічні подарунки…

Навчання на «Шипці» показали високу боєздатність закарпатських правоохоронців та їхню готовність до виконання поставлених бойових задач в зоні АТО.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ