Інформація про замінування психіатричної лікарні у Львові не підтвердилася

Інформація про замінування психіатричної лікарні у Львові не підтвердилася

04.12.14 17:54 0 636
Правоохоронці проводять усі необхідні слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий «замінував» психіатричну лікарню.

До Франківського райвідділу міліції, 3 грудня о 23:45, надійшло повідомлення від диспетчера ГУ ДСНСУ у Львівській області про те, що до них зателефонував невідомий чоловік та повідомив про те, що Львівська обласна державна клінічна психіатрична лікарня замінована.

На місці події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, яких залучать у даних випадках.

З приміщення лікарні було евакуйовано 30 чоловік медперсоналу та 50 хворих.

Усі приміщення медичного закладу та прилеглу до нього територію було ретельно обстежено, вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Встановлено, що дзвінок про замінування здійснили з таксофону який знаходиться у центрі Львова. Працівники міліції проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий повідомив про замінування психіатричної лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбулася ...
Наступна новина: На Вінничині за ...

КОМЕНТАРІ