Хмельниччина: завдяки здійсненій роботі,область не матиме проблем із виплатою зарплати бюджетникам до кінця року

Хмельниччина: завдяки здійсненій роботі,область не матиме проблем із виплатою зарплати бюджетникам до кінця року

04.12.14 16:01 0 613
Проект рішення сесії обласної ради «Про внесення змін до обласного бюджету на 2014 рік», який винесений на розгляд сесії, схвалено на колегії облдержадміністрації.

Відкриваючи засідання, перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Симчишин зазначив, що область має отримати додаткову дотацію, що дозволить провести усі розрахунки по захищених статтях. «Спільними зусиллями ми вжили багато заходів, можливо, не зовсім популярних, але вони дали нам можливість вийти на дефіцит обласного бюджету, який зараз один з найменших по Україні. Завдяки здійсненій роботі, область не матиме проблем із виплатою зарплати бюджетникам до кінця року.» - сказав він.

Директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Сергій Пенюшкевич поінформував, що області передбачена додаткова дотація з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів на суму 60,9 млн.гривень.

Розподіл цих коштів між місцевими бюджетами здійснено відповідно до наданих пропозицій районних та міських фінансових управлінь, з врахуванням забезпечення своєчасної та в повному обсязі виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

Запропонованим проектом змін до обласного бюджету вирішується ще одна нагальна проблема – заборгованість по різниці в тарифах. Так, постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 року №638 обласному бюджету додатково враховано субвенцію з державного бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах в сумі 38,1 млн. грн. З врахуванням попередньо виділених коштів (232,0 млн.грн.) загальна сума цієї субвенції тепер складе 270,1 млн. гривень.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді та Мукачеві ...
Наступна новина: В одному із тернопільських ...

КОМЕНТАРІ