На Хмельниччині працівники ДАІ впродовж години затримали водія,який на смерть збив двох чоловіків та зник з місця події

На Хмельниччині працівники ДАІ впродовж години затримали водія,який на смерть збив двох чоловіків та зник з місця події

04.12.14 16:16 0 668
Правоохоронці за «гарячими слідами» затримали водія, який збив двох чоловіків, та замість того, щоб викликати «швидку» та намагатися врятувати потерпілим життя, зник з місця події та певний час переховувався в лісі.

Аварія сталася поблизу села Педоси Хмельницького району близько 5-ї вечора. Водій, який прямував з Чорного Острова, проявив неуважність, не зумів врахувати дорожньої обстановки та здійснив наїзд на двох чоловіків, які йшли у попутному напрямку по узбіччю. Один з пішоходів, 54-річний чоловік, помер на місці пригоди, іншого, 46-річного, карета швидкої доправила до лікарні, та, на нажаль, лікарі не змогла врятувати йому життя.

Після скоєння ДТП 52-річний водій залишив потерпілих на узбіччі, не надавши їм необхідної допомоги. Він проїхав ще близько 2 кілометрів, а потім залишив автомобіль та зник у невідомому напрямку.

Працівники ДАІ, які прибули на місце пригоди, виявили сліди від коліс автомобіля та розпочали пошуки. Як виявилося, водій звернув у поле, де покинув автомобіль. Далі лиходій вирішив втікати пішки, та не врахував того, що пора року сприяє інспекторам. По слідах на снігу працівники ДАІ вже за годину змогли знайти втікача у найближчому лісі.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За зберігання коноплі та ...
Наступна новина: Посудмейстер - элитная ...

КОМЕНТАРІ