Знайдено двох дівчат,які втекли з інтернату у Львові

Знайдено двох дівчат,які втекли з інтернату у Львові

04.12.14 14:48 0 604
Працівники міліції за три години розшукали двох дівчат, які втекли зі школи-інтернату у Львові. За словами однієї з учениць, вона дуже захотіла побачити маму і вирішила поїхати додому – у село Зимна Вода, а подружку взяла з собою за компанію.

Про це 3 грудня передає ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Як повідомляється, близько 15 години 2 грудня на 102 надійшло повідомлення від мами дівчинки-учениці однієї з львівських шкіл-інтернатів. Жінка розповіла, що до неї зателефонував директор школи і повідомив, що її донька без попередження пішла зі школи і досі не повернулась.

До школи негайно виїхала слідчо-оперативна група, за фактом було відкрито кримінальне провадження. Встановлено, що зникла не одна, а дві дівчинки. Обидві 2002 року народження, учениці п’ятого та сьомого класів школи-інтернату. У звичайні дні учні перебувають у навчальному закладі цілодобово, а на вихідні батьки забирають їх додому.

За словами адміністрації школи, о 8.30 дівчатка поснідали, проте на перший урок, що починається о 9.00, не прийшли. Працівник гардеробу повідомила, що після сніданку до неї підійшли дві учениці і попросили видати їм верхній одяг та взуття. Гардеробниця відмовила дівчаткам, проте адміністрацію про це не повідомила.

Близько 19.00 у селі Зимна Вода, де проживає одна з учениць, працівник сектору кримінальної міліції у справах дітей Пустомитівського РВ міліції Андрій Лука разом з вчителем школи-інтернату розшукали втікачок.

«Одна дівчинка розповіла, що зі школи вона втекла, тому що їй дуже захотілось побачити маму. Вона вирішила поїхати додому – у село Зимна Вода. А іншу дівчинку – свою подругу, вона просто взяла з собою за компанію», – розповів начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Львівського міського управління міліції Павло Лихач.

Оскільки верхнього одягу та взуття їм не видали, дівчатка вирішили йти в тому, в чому були – у домашньому одязі та в тапочках. У такому вигляді вони сіли у маршрутку, доїхали до площі Привокзальної, пересіли на інший маршрут і дісталися у село Зимна Вода.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: ...
Наступна новина: У Тернополі зменшується ...

КОМЕНТАРІ