Львівські правоохоронці затримали чоловіка,котрий підозрюється у вбивстві свого родича

Львівські правоохоронці затримали чоловіка,котрий підозрюється у вбивстві свого родича

04.12.14 17:36 0 602
Перебуваючи у квартирі свояка, зловмисник ножем заподіяв господареві травми, які виявилися несумісні з життям. Згідно статті 115 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

До Галицького райвідділу міліції, 3 грудня близько третьої години ночі, надійшло повідомлення від оператора швидкої медичної допомоги, про те що на одній з центральних вулиць міста, у квартирі, знаходиться чоловік з ножовим пораненням.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що потерпілим виявився 54-річний львів'янин, який помер у власному помешканні від удару ножем у ділянку грудей. Правоохоронці з'ясували, що тієї ночі в гостях у потерпілого перебував його 64-річний родич, котрий проживає у одному зі сіл Яворівського району. Між чоловіками виникла суперечка під час якої гість ножем вдарив господаря помешкання у груди. Травми виявилися несумісні з життям, 54-річний чоловік помер на місці.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення затримано згідно з ч.1 ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: «Ні ...
Наступна новина: У Житомирі водій ...

КОМЕНТАРІ