На Львівщині двоє дівчат намагалися обікрасти торговий центр

На Львівщині двоє дівчат намагалися обікрасти торговий центр

04.12.14 19:21 0 673
Викрадені речі зловмисницям завадили винести з приміщення. За фактом крадіжки працівники міліції відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До Пустомитівського райвідділу міліції, 1 грудня, звернувся 39-річний працівник одного з торгових центрів району, котрий повідомив, що з приміщення торгового закладу викрали гель для душу, антипреспірант, сережки, олівець для вій та лак для нігтів. Загальна сума збитків становить понад 450 гривень.

Встановлено, що до скоєння крадіжки причетні 17-річна та 18-річна мешканці Турківського району. Викрадене майно у них вилучено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 3 грудня – ...
Наступна новина: Міська рада затвердила ...

КОМЕНТАРІ