У Львівській області у Стрию школяр пограбував студента

У Львівській області у Стрию школяр пограбував студента

04.12.14 15:11 0 565
Правоохоронці встановили, що мобільний телефон у 17-річного студента забрав 14-річний учень однієї зі шкіл. За фактом грабежу працівники міліції відкрили кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України.

До Стрийського міського відділу міліції, 2 грудня, звернувся 17-річний мешканець одного зі сіл Сколівського району, котрий навчається у одному з училищ міста Стрий. Молодик повідомив, що коли він знаходився біля навчального закладу до нього підійшов невідомий та забрав з його рук мобільний телефон. Сума завданих збитків становить 3 тисячі гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 14-річний учень однієї зі шкіл міста. Мобільний телефон у нього працівники міліції вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ