В Рівному співпраця освітян продовжується

В Рівному співпраця освітян продовжується

04.12.14 19:37 0 648
Делегація освітян міста Рівного у складі головного спеціаліста організаційно-інспекторського відділу управління освіти Рівненського міськвиконкому Валентини Середюк, директора Рівненської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів «Центр надії» Олени Шенкнехт, директора Рівненської ЗОШ №1 ім. В.Короленка Олени Серветник, заступника директора школи «Центр надії» Марини Вареник, заступника директора РОЛІ Тетяни Джус, практичного психолога ЗОШ №27 Вікторії Позднякової брала участь у міжнародній науковій конференції з теми «Формування особистості в сучасних умовах міжкультурної комунікації», що відбулася у місті Пйотркув Трибунальський (Польща) з 27 по 30 листопада 2014 року.

З ґрунтовними доповідями на конференції виступали представники шкіл-партнерів України та Польщі. Учасниками конференції також обговорено питання основ формування міжкультурної компетенції особистості, полілінгвального світогляду учнів в сучасних умовах глобалізації освіти.

Учасники конференції відвідали освітні заклади міста Пйотркув Трибунальський та навчальні заклади м. Клєщув, партнерство з якими налагоджено відповідно до угод про міжнародну співпрацю. Делегацію було запрошено на офіційну зустріч з п. вуйтом (мером) м. Клєщув Славоміром Хойновським.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині через вибух ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ