У Рівненській області благодійні майстер-класи для людей з особливими потребами

У Рівненській області благодійні майстер-класи для людей з особливими потребами

04.12.14 15:54 0 577
До обласного центру професійної реабілітації інвалідів, що в селі Олександрія, завітали 3 грудня фахівці та слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

Як зазначила заступник директора РЦПТО ДСЗ з навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко, у навчальному закладі служби зайнятості з увагою та розумінням ставляться до потреб людей з інвалідністю. Приміром, тільки цього року в центрі опановували професії та підвищили кваліфікацію 154 особи.

А майстер-класи у Міжнародний день інвалідів для людей, які проходять професійну реабілітацію в Олександрії, вже стали традиційними. Ось і цього разу для тих, хто проходить професійну реабілітацію, провели майстер-класи за професіями «перукар» та «кравець». Під керівництвом майстра виробничого навчання Анни Зотік слухачі курсів перукарів-модельєрів робили стрижки чоловікам та святкові зачіски жінкам. Це, безсумнівно, підвищило настрій людям з особливими потребами перед урочистостями, які проходили цього дня.

Майстер виробничого навчання Лілія Давидюк продемонструвала жінкам, котрі опановують професію швачки, прийоми оздоблення речей за допомогою комп'ютеризованої вишивальної машинки. Всі охочі мали змогу тут же вишити на серветках свої ініціали.

Слухачі вручили підопічним центру невеличкі солодкі подарунки, придбані за власні кошти.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Звернення до мешканців та ...

КОМЕНТАРІ