У Рівненській області знання помножили на позитивні емоції

У Рівненській області знання помножили на позитивні емоції

04.12.14 19:11 0 851
Турнір знавців професій відбувся за сприяння Сарненського районного центру зайнятості у НВК «Школа-колегіум ім. Т.Г.Шевченка» міста Сарни. Всі учасники цього яскравого дійства переконалися, що знання, помножені на позитивні емоції, дають стовідсотковий результат

Кажуть, сміх продовжує життя, знімає втому. Вкотре переконалися у цьому глядачі і учасники Турніру знавців професій, що відбувся у Сарнах. Змагались у дотепності, кмітливості та винахідливості чотири команди: «Спарта», «Лідери», «Смайл» та «Переможці».

У першому конкурсі «Візитна картка» команди презентували професії вчителя, охоронника, кухаря, продавця, архітектора та інші. За допомогою цікавих гумористичних мініатюр, власного шарму, танцювального та пісенного талантів учні доводили, що обраний ними фах є найкращим. Усього для учасників турніру було запропоновано 6 конкурсів: «Історики», «Подорож у країну Мультляндію», «Ребуси», «Пантоміма», «Мозковий штурм» та конкурс капітанів. У кожному з них команди демонстрували своє бачення професії та її представників. Дотепні жарти та дитяча безпосередність поєднувалися із роздумами про важливість вибору професії, креативністю та ерудованістю, знаннями про зміст та особливості різних професій та тенденцій ринку праці. Школярі відповідально підготувалися до участі у турнірі, тому дивували журі та вболівальників володінням професійною термінологією, оригінальними та веселими піснями про професії.

Всі команди доклали багато зусиль, щоб подарувати глядачам свято гумору, тому журі довелося непросто. Тож почесне перше місце розділили між собою команди «Лідери» та «Спарта», які набрали однокову кількість балів. Друге місце виборола команда «Смайл», а третє – «Переможці».

Вболівальники теж не залишилися без уваги фахівців служби зайнятості. Їм пропонували відгадувати загадки, брати участь у «Жартівливій вікторині», співати пісні про професії.

Після закінчення турніру відбулося урочисте нагородження переможців грамотами та пам'ятними подарунками. Загалом про успішність організованого для учнів профорієнтаційного заходу свідчать жваві відгуки його учасників, у яких проведене дійство викликало сплеск позитивних емоцій.

Хочеться вірити, що знання про специфіку різних професій, здобуті в цікавій грі, знадобляться школярам для професійного самовизначення.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Очільник закарпатської ...
Наступна новина: Головний міліціонер ...

КОМЕНТАРІ