Міліціонери розшукують шахрайку,яка незаконно заволоділа дорогим планшетом подружжя з Тернополя

Міліціонери розшукують шахрайку,яка незаконно заволоділа дорогим планшетом подружжя з Тернополя

04.12.14 14:28 0 606
Від шахрайки потерпіло подружжя тернополян. Люди через Інтернет продавали планшет. Покупець на техніку знайшовся швидко. Одначе продавці від угоди не заробили, а втратили.

За словами потерпілих, на одному із інтернет-сайтів вони розмістили оголошення про продаж планшету. Невдовзі до них зателефонував чоловік, який зацікавився товаром. Абонент розмовляв російською мовою, сказав, що проживає в Умані. Чоловік переконував, що йому дуже сподобався iPad і він хоче його придбати. Незнайомець розповів, що у Тернополі проживає його донька й попросив у продавців дозволу, аби вона зв'язалася з ними і подивилася на товар.

Як і домовлялися, через декілька годин до подружжя зателефонувала дівчина, вона розмовляли ламаною українською мовою. Тернополяни гостинно запросили її до себе додому. Дівчині сподобався планшет, і вона одразу захотіла його купити. Розрахуватися за товар запропонувала на місці. Тато дівчини мав перерахувати гроші на банківський рахунок подружжя. Продавці погодилися. Невдовзі на їх мобільний телефон і справді надійшло смс-повідомлення з номера банку про поповнення їх рахунку на 14 тисяч гривень. Після цього тернополяни віддали планшет дівчині.

Те, що їх обдурили подружжя виявило лише наступного дня, коли пішли до банкомату. Як з'ясувалося, жодних грошей на їх рахунок не надходило. Відтак тернополяни за допомогою звернулися до працівників міліції.

На відео з камери спостереження потерпілі впізнали підозрювану. Розшукуваній на вигляд 20-25 років, середнього зросту, темне волосся.

Уважно придивіться, якщо ви впізнали дану особу, або володієте інформацією, яка допоможе у розкритті злочину, телефонуйте у Тернополі (0352) 27-10-69, моб.тел 0675284199 або 102.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ