В Житомирській області в Овручі відкрили відділення денного догляду за дітьми-інвалідами

В Житомирській області в Овручі відкрили відділення денного догляду за дітьми-інвалідами

04.12.14 15:50 0 633
У Міжнародний день інвалідів, 3 грудня, в Овручі сталася непересічна подія – відбулося відкриття відділення денного догляду за дітьми-інвалідами.

В Овруцькому районі на обліку перебуває понад 260 дітлахів, що мають серйозні проблеми зі здоров'ям. Тому відкриття такого закладу місту було необхідним. З ініціативою створення відділення виступила громадська організація «Квітка надії», що об'єднує сім'ї, в яких виховуються діти з обмеженими можливостями.

У відділенні денного догляду за дітьми-інвалідами працюватимуть досвідчені спеціалісти, які знають, як допомагати таким дітлахам. Це соціальний педагог, психолог, соціальний реабілітолог та логопед.

Т.в.о. голови Овруцької райдержадміністрації Олег Ващенко привітав усіх присутніх із таким гарним починанням: «Це лише перший крок, попереду – багато клопотів із облаштування відділення, оснащення його необхідним обладнанням. Бажаю вам, шановні працівники, терпіння, наснаги, хай не полишає всіх нас оптимізм, а першим порадником у непростій роботі буде почуття милосердя та відповідальності за долю дітей».

Відбулося освячення закладу за християнськими звичаями. Отець Олексій після загального молебню подарував першим вихованцям відділення солодкі гостинці.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку 12 грудня ­ День ...
Наступна новина: Іван Крисак: «Підтримка ...

КОМЕНТАРІ