В Житомирській області через необережне поводження з вогнем 15-річний юнак отримав опіки полум’ям

В Житомирській області через необережне поводження з вогнем 15-річний юнак отримав опіки полум’ям

04.12.14 16:57 0 602
2 грудня на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Олевськ від лікарів місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що неповнолітній мешканець с. Ковалево отримав опіки полум’ям.

З’ясувалося, що хлопець вирішив самотужки розтопити грубу. Його батьків у цей момент поряд не було. Але під час розпалювання він допустився фатальної помилки – застосував бензин. Плеснувши горючої рідини у піч, трапився спалах і полум’я миттєво вразило тіло юнака. Почувши його крики, на допомогу прибігли родичі хлопця, які перебували на дворі. Саме вони і викликали «швидку допомогу». Пожежі в кімнаті не виникло.

Постаждалого госпіталізували до травматологічного відділення Олевської центральної районної лікарні з діагнозом: опік полум’ям 2-3 ступеня верхньої третини тулуба та голови. Ураженими виявилися 7 % тіла постраждалого. Наразі його стан оцінюється як стабільний, загрози його життю немає.

«Досить часто необережне поводження з вогнем стає причиною трагічних випадків. Особливо небезпечно, коли з вогнем бавляться діти, порушуючи при цьому усі правила пожежної безпеки. Тому з підростаючим поколінням необхідно проводити бесіди стосовно безпечної поведінки у побуті та на вулиці. І в першу чергу, це мають робити батьки.», – коментує випадок тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління ДСНС в області Василь Кучин.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ