В Житомирській області народицькі міліціонери оперативно розшукали крадіїв

В Житомирській області народицькі міліціонери оперативно розшукали крадіїв

04.12.14 19:05 0 622
Двох жителів Народицького району Житомирщини, які спеціалізувалися на демонтажі та викраденні з нежилих приміщень батарей опалення, викрили правоохоронці. За даним фактом розпочато досудове розслідування.

Про зникнення з нежилого будинку чавунні батареї опалення до міліції повідомила жителька одного з сіл Народицького району. Правоохоронцям, які прибули за вказаною заявницею адресою, жінка розповіла, що в цьому будинку вона жила раніше, а коли перебралася до нової оселі, час від часу навідувалася до старої, аби підтримувати лад у господарстві. Останній візит неприємно вразив її, оскільки у приміщенні хтось похазяйнував по-своєму: у будинку було демонтовано та викрадено чотири чавунні батареї.

В рамках розпочатого за фактом крадіжки кримінального провадження працівники міліції почали проведення заходів, направлених на розкриття злочину та встановлення причетних до його вчинення осіб. Шукати останніх довго не довелося. Опитавши місцевих жителів, правоохоронці швидко вийшли на зловмисників. Ними виявилися двоє жителів цього ж села, 47-ми та 49-ти років. Обидва чоловіки ніде не працювали і перебивалися випадковими заробітками. Знаючи, що будинок пустує, а колишня господиня з'являється у ньому нечасто, вони й зважилися на злочин. Демонтовані батареї мали на меті збути і виручити якусь копійчину. Відтак викрадене було у них вилучено.

– Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з визначенням правової кваліфікації за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чинне законодавство за подібні дії передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох місяців до півроку, обмеження або ж позбавлення волі строком до п'яти років, - повідомив начальник Народицького РВ УМВС Ігор Цалко.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Народицького РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ