В Житомирській області коростенські оперативники затримали квартирного крадія

В Житомирській області коростенські оперативники затримали квартирного крадія

04.12.14 17:48 0 583
Увечері 1 грудня до чергової частини Коростенського МВ УМВС звернувся 47-річний місцевий житель із заявою про викрадення мобільного телефону.

За словами заявника, засіб зв'язку зник з його помешкання за невідомих обставин, втім слідів незаконного проникнення до його квартири правоохоронці не виявили. Детально опитавши чоловіка та його сусідів, оперативники карного розшуку встановили, що до кримінального правопорушення може бути причетний 31-річний місцевий житель, який бував у помешканні заявника.

У подальшому їх підозри підтвердились: у чоловіка було вилучено викрадене, у скоєному він зізнався. Розпочато кримінальне розслідування за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Укріпіть двері та вікна у власних оселях, офісах, торгівельних закладах тощо. Зауважте, що сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити приміщення від відвідування небажаних гостей. Приміром, розгляньте питання про встановлення охоронної сигналізації, що зведе намагання зловмисників заволодіти вашим майном до мінімуму.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ