В Житомирській області у Бердичівському районі місцеві жителі викрали… водонапірну вежу

В Житомирській області у Бердичівському районі місцеві жителі викрали… водонапірну вежу

04.12.14 14:30 0 702
До Бердичівського МВ УМВС звернувся голова місцевої спілки співвласників майнових паїв із заявою про те, що в одному з сіл району із території колишнього тракторного стану зникла металева водонапірна вежа.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Дільничні інспектори міліції встановили, що троє жителів району віком від 30 до 50 років самостійно демонтували та викрали споруду. У них вилучили речові докази. Нині триває розслідування.

Шановні громадяни! Міліційні зведення часто фіксують крадіжки металу найрізноманітнішого спектру. Крадії не гребують нічим, цуплячи посуд та сільськогосподарський реманент, запчастини до дротів ліній електропередач та телефонні кабелі, аби потім здати ці речі до пунктів прийому металобрухту. Працівники міліції постійно проводять спеціальні заходи, спрямовані, на розкриття названих крадіжок та виявлення існуючих підпільних пунктів прийому металобрухту. Слід пам'ятати, що обидва діяння – незаконне заволодіння чужим майном і порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом – визнаються як кримінальні правопорушення, за вчинення яких передбачена відповідальність згідно з чинним Кримінальним кодексом України.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ