Анатолій Олійник: «2015 рік необхідно розпочати з доручення,де будуть визначені конкретні напрями роботи та відповідальні за них особи» (+фото)

Анатолій Олійник: «2015 рік необхідно розпочати з доручення,де будуть визначені конкретні напрями роботи та відповідальні за них особи» (+фото)

05.12.14 17:45 0 713
Голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник 4 грудня відвідав з робочою поїздкою Крижопільський район. Свій візит керівник області присвятив контролю за реалізацією поставлених завдань, підбиттю підсумків зробленого у 2014 році та аналізу перспектив на рік наступний. Для означення основних позицій - провів робочу нараду з керівниками управлінь та відділів районної державної адміністрації.

Під час спілкування з колективом РДА очільник Вінниччини наголосив на необхідності переглянути незавершені в регіоні проекти – як-от будівництво Крижопільського дитячого садка № 5 чи реконструкція пральні лікарні інтенсивного лікування - та визначити кілька стратегічних для району завдань для їх відпрацювання у наступному році. «Незавершені об'єкти необхідно зафіксувати повторно, одночасно з цим - виокремити першочергові позиції на 2015 рік. Таким чином будемо мати чітке розуміння по Крижопільському району: що потребує значних затрат, а що можна вирішити без залучення серйозного ресурсу», - зауважив голова облдержадміністрації Анатолій Олійник. Відтак наголосив: 2015 рік необхідно розпочати з доручення голови ОДА, де будуть визначені конкретні напрями роботи та відповідальні за них особи.

Торкнувся керівник Вінниччини і питань міжнародної співпраці, інформувавши про результати діяльності області у цьому напрямі. «Міжнародні проекти невеликими сумами вже зайшли на Україну. Це і ПРООН/ЄС, і DESPRO, і Український фонд соціальних інвестицій. Зараз вони будуть розширюватися. До прикладу, з січня в державі діятиме фонд Президента Польщі Броніслава Коморовського загальною сумою 100 млн. євро, а в Києві заплановано проведення потужного форуму донорів України, - повідомив Анатолій Олійник. - Крім того, нині ми працюємо з італійськими менеджерами і вже отримали запрошення прибути в Італію для опрацювання позицій подальшої співпраці, у тому числі й щодо спорудження мосту сполученням Ямпіль – Косеуци».

Під час зібрання голова облдержадміністрації вкотре наголосив на необхідності відпрацювання механізму забезпечення учнів області молоком, фруктами й хлібобулочними виробами та торкнувся питань розвитку сільськогосподарської кооперації на території регіону, інформувавши учасників наради про досвід Румунії в організації цього процесу.

На завершення ж зустрічі Анатолій Олійник доручив активно попрацювати над порушеними питаннями та до кінця місяця подати свої пропозиції й бачення подальшого розвитку району.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Спогади буковинського ...
Наступна новина: На Тернопіллі депутати ...

КОМЕНТАРІ