Вінничина: анатолій Олійник в ході робочого візиту до Крижопільського району відвідав будівництво нового корпусу ДНЗ № 5 «Вишенька» (+фото)

Вінничина: анатолій Олійник в ході робочого візиту до Крижопільського району відвідав будівництво нового корпусу ДНЗ № 5 «Вишенька» (+фото)

05.12.14 09:17 0 613
Причиною візиту голови ОДА стала нестандартна ситуація, коли 100 % готове приміщення дитячого садочка на 2 групи (60 дітей) не може бути введене в експлуатацію. Керівники області і району, разом з представником підрядної організації, оглянули нову будівлю.

«На дане будівництво з державного бюджету виділено і профінансовано 1,350 тис. грн. ще у 2013 році. Будівельно - монтажні роботи на ці кошти виконані повністю, однак,за відсутністю фінансування у 2014 році із державного фонду регіонального розвитку підрядник здійснював завершувальні роботи власним коштом. Виникла кредиторська заборгованість перед виконавцем робіт ПП «Будівельник К.В.» у сумі 380 тис грн. » - прокоментував ситуацію Анатолій Олійник.

Голова ОДА акцентував увагу на тому, що даний об'єкт не може бути дофінансований з інших джерел,крім державного бюджету, тож на наступний рік буде включений до переліку фінансування із державного фонду регіонального розвитку.

Крім того, як зазначив Анатолій Олійник, до придбання меблів та м'якого інвентарю за нинішніх умов необхідно залучати кошти благодійників.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ