Українська діаспора з Німеччини надала гуманітарну допомогу переселенцям зі Сходу України,які проживають на Вінниччині (+фото)

Українська діаспора з Німеччини надала гуманітарну допомогу переселенцям зі Сходу України,які проживають на Вінниччині (+фото)

05.12.14 11:58 0 676
На початку листопада 2014 року українська діаспора з м. Дрезден (Німеччина) звернулись до обласної державної адміністрації у вирішенні питання надання гуманітарної допомоги з Німеччини переселенцям з Луганської та Донецької областей, які проживають у Вінницькій області.

Управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації взяло на себе відповідальність у посередництві цієї шляхетної справи. Начальник управління Ігор Салецький разом із представником української діаспори Дудченко О.М. розпочали свою роботу з Барського району і мали можливість зустрітись в приміщенні управління соціальної політики Барської райдержадміністрації з переселенцями, які на даний час проживають у сс. Копайгород та Ялтушків Барського району, а також у м. Бар.

1 грудня цього року на території Барського Свято-Успенського собору була доставлена та роздана гуманітарна допомога (у вигляді ковдр, подушок, постільної білизни та речей для малолітніх дітей), яку потребували переселенці. Представник української діаспори запевнила, що це лише частина того, що можна було зібрати за малий проміжок часу і пообіцяла й надалі поширювати поле своєї діяльності для допомоги співвітчизникам.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині під час ...
Наступна новина: Близько семи тисяч гривень ...

КОМЕНТАРІ