Правоохоронці Волині налагоджують діалог зі студентською молоддю

Правоохоронці Волині налагоджують діалог зі студентською молоддю

05.12.14 15:28 0 703
Зустріч відбулася у Луцькому національному технічному університеті.

Завітали до другокурсників заступник начальника управління – начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області Анатолій Шумик, начальник управління карного розшуку Геннадій Єпіфанович та заступник начальника слідчого управління Іван Поторась.

Полковник міліції Анатолій Шумик розповів про основні завдання міліції, про діяльність служб, зокрема про оперативні та слідчі підрозділи, а також про блок міліції громадської безпеки. Окрім того, правоохоронці продемонстрували профілактичні відеоролики.

– Основне завдання, яке ми ставимо перед собою, – зробити все, аби не допустити росту злочинності. Я переконаний: якщо кожен із вас зможе безпечно ходити вулицями, рівень довіри населення різко зросте. Саме тому правоохоронці зосереджують увагу на попередженні вуличної злочинності. Більше того – запрошуємо вас стати членами громадського формування, яке забезпечуватиме охорону громадського порядку безпосередньо поблизу навчальних корпусів та гуртожитків вашого вузу, - розповів Анатолій Павлович.

Своєю чергою Геннадій Єпіфанович загострив увагу присутніх на найпоширеніших видах шахрайств і розповів, як не потрапити на гачок до шахраїв. Зокрема розповів про махінації із купівлею-продажем товарів через мережу Інтернет та про дзвінки псевдоміліціонерів, які за гроші пропонують вирішити проблеми родичів, котрі буцімто потрапили у біду.

На деталях схем, за якими працюють пройдисвіти, наголосив Іван Поторась, котрий закликав молодь бути уважними і обережними, здійснюючи будь-які фінансові операції: чи то при «купівлі-продажу» товарів, чи при перерахунку грошей за «виграний приз», чи при бажанні допомогти родичу, який «скоїв ДТП».

– Такі зустрічі – надзвичайно корисні і для нас, міліціонерів, адже ми дізнаємося, що найбільше хвилює молодь, і для студентів, котрі дізнаються, як діяти у тих чи інших життєвих, часто екстремальних, ситуаціях, – підсумував Анатолій Шумик.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополянин Іван Кілик ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ