Пам’ятні подарунки – видатним волинянам

Пам’ятні подарунки – видатним волинянам

05.12.14 15:00 0 649
Триває зустріч із шанованими людьми краю, в ході котрої голова облдержадміністрації Володимир Гунчик вручить пам'ятні подарунки з нагоди 75-ї річниці утворення області…

Зустріч має неформальний характер і фактично відбувається у форматі спілкування за чашкою чаю. Запрошено більше восьми десятків видатних людей Волині, котрі в тій чи іншій мірі долучилися до процесу розвитку краю: розбудовували область, зробили значний вклад у розвиток медицини, освіти, науки, культури та спорту, утверджували українську ідею та формували національну гідність. Серед гостей – представники усіх куточків Волині. То - люди поважного віку, за плечима яких – колосальний досвід, та ініціативна молодь, котра є творцем новітньої історії краю.

Спілкуючись із поважним товариством, Володимир Гунчик підкреслює: усвідомлює наскільки значним є вклад кожного у розвиток Волині. Потому голова облдержадміністрації вручить пам'ятні подарунки: добірку книг про Волинь та ювілейну п'ятигривневу монету із зображенням Луцького замку.

По завершенні зустрічі, гості матимуть можливість побувати у Музеї Волинської ікони й ознайомитися з унікальною експозицією храму сакральних пам'яток. О 13.40 шановане товариство покладе квіти до фотостели Героїв Небесної Сотні у Луцьку.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ