Луцьк: «Новорічна карта цілей» - заняття із арт-терапії для журналістів

Луцьк: «Новорічна карта цілей» - заняття із арт-терапії для журналістів

05.12.14 15:56 0 781
Уже рік жителі України проживають під впливом соціально-політичного стресу, котрий впливає на життя кожного із нас. Наслідки такого стресу можуть бути дуже шкідливими для психологічного та фізичного здоров'я українців. Саме для зниження можливих негативних наслідків соціально-політичного стресу у місті Луцьку уже протягом трьох місяців діє проект «Анти Стрес Zone», що реалізується у співпраці Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з ВОГО «Корпорація щастя» та художницею Мариною Лактіоновою.

Журналістам у зв'язку з їх професійною діяльністю доводиться постійно перебувати у ситуаціях, що вимагає від них високої стресостійкості та витривалості. Для відновлення психологічної рівноваги, зняття стресу запрошуємо журналістів до участі у занятті із арт-терапії «Новорічна карта цілей».

На занятті із арт-терапії учасники:

намалюють власну карту цілей та визначать індивідуальний спосіб досягнення цілей;

дізнаються про принцип «Матрьошки» та створять колаж мрій на 2015 рік;

а також довідаються про проект «Кімната арт-терапії», котрий стане довготривалим проектом із арт-терапії для жительок міста Луцька, чоловіки котрих перебувають у зоні АТО.

Заняття відбудеться 8 грудня цього року за адресою: Луцький міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді (приміщення РАЦСу, пр. Соборності, 18, ліве крило ІІ поверх).

Контактний телефон: 25 60 42.

Час проведення заняття із 11:00 до 13:30.

Довідково:

заняття проекту «Анти Стрес Zone» відвідували жінки, чоловіки яких перебувають у зоні АТО, а також жительки міста Луцька, представники деяких громадських організації. Учасники занять написали спільний лист-звернення про доцільність проведення таких занять, тому проект «Анти Стрес Зона» стає довготривалим – створено «Кімнату Арт-терапії», котра буде діяти у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Арт-терапевт Ольга Созонік буде проводити заняття із арт-терапії для жінок, чоловіки котрих перебувають у зоні АТО, а також для жительок міста Луцька, котрі звертаються по допомогу до Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Луцький міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді (256042, 715005)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Какие функции выполяет ...
Наступна новина: Вінничина: водій,який на ...

КОМЕНТАРІ