Керівник локачинських правоохоронців: "Робитимемо все,щоби люди почували себе в безпеці"

Керівник локачинських правоохоронців: "Робитимемо все,щоби люди почували себе в безпеці"

05.12.14 12:17 0 636
Підполковник міліції Володимир Лізаров поінформував громадськість про результати оперативно-службової діяльності, зауваживши, що здійснено комплекс організаційних і практичних заходів, які дозволили контролювати оперативну обстановку і стримати негативний розвиток криміногенної ситуації на території району.

– Основними пріоритетами міліції були і є безпека суспільства та держави, недоторканість майнових та особистих прав громадян, верховенство права та закону, – із такими словами звернувся до присутніх головний міліціонер району. – Результати цієї діяльності базуються не тільки на професіоналізмі та самовідданості працівників міліції, а й великою мірою залежить від ступеня довіри до них із боку населення. А тому свої зусилля насамеперд спрямовували на розкриття тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень, злочинів минулих років, недопущення фактів корупційних діянь, обмеження незаконного обігу наркотиків та зброї на території обслуговування.

Тож начальник райвідділу міліції повідомив, що загалом зареєстровано майже тисячу заяв і повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події, з них з ознаками кримінального правопорушення – 157. При цьому найчастіше громадяни звертаються із повідомленнями про крадіжки.

– Чимало уваги приділяємо боротьбі з дитячою бездоглядністю, профілактиці підліткової злочинності, усуненню негативних факторів, які впливають на формування злочинних проявів серед дітей, – відзначив Володимир Лізаров. – Утім протягом звітного періоду восьмеро неповнолітніх вчинили чотири кримінальних правопорушення, а на обліку КМСД перебуває 16 підлітків.

Назавершення підполковник міліції запевнив присутніх: міліція робитиме все для того, аби люди почували себе в безпеці.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами Локачинського РВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі сесія ...
Наступна новина: На Вінничині бійці ДСНС за ...

КОМЕНТАРІ