В Житомирській області рятувальники допомогли вимушеним переселенцям теплими речами

В Житомирській області рятувальники допомогли вимушеним переселенцям теплими речами

05.12.14 16:38 0 655
Житомирщина стала тимчасовим прихистком для вимушених переселенців зі сходу - людей, які покинули свої домівки, не знаючи, на який період часу вони від'їжджають. Наступила холодна пора року, і ці люди мають велику потребу у теплому взутті та одязі.

Волонтери, громадські організації, просто небайдужі люди допомагають переселенцям хто чим може.

4 грудня працівники управління ДСНС України у Житомирській області завітали до наших співвітчизників, які тимчасово проживають у готелі «Житомир» в обласному центрі. Вони передали побутову техніку та зимові теплі речі, зібрані самими рятувальниками, а також їх родинами, волонтерами.

Надзвичайники оголосили збирання теплих речей та засобів гігієни серед працівників оперативно-рятувальної служби, волонтерських організацій та усіх небайдужих громадян. До благодійної акції також долучилися учні Житомирської гімназії №3, мешканці обласного центру та друзі рятувальників.

«Зупинятися на досягнутому ми не збираємося. Об'єднавши зусилля, будемо робити усе необхідне, щоб дати можливість цим людям пережити важкі часи, поки у їх рідних містах не запанує мир і всі вони зможуть повернутися додому», – зазначив заступник начальника Управління ДСНС в області Михайло Бутримович.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ