В Житомирській області громадська рада при облдержадміністрації запрошує представників інститутів громадянського суспільства увійти до складу ініціативної групи

В Житомирській області громадська рада при облдержадміністрації запрошує представників інститутів громадянського суспільства увійти до складу ініціативної групи

05.12.14 13:38 0 643
Громадська рада при Житомирській облдержадміністрації запрошує представників інститутів громадянського суспільства, що не входять до складу діючої громадської ради, увійти до ініціативної групи з підготовки установчих зборів щодо формування нового складу громадської ради. Про це йдеться у повідомленні секретаріату громадської ради при облдержадміністрації (http://zt.org.ua/index.php/ua/novyny/312-27-listopada-stvorena-initsiativna-grupa.).

Всі бажаючі можуть подати до правління громадської ради такі документи (за адресою: 10014, м. Житомир, вул. М.Бердичівська, 25):

- заяву на ім'я голови громадської ради Л.О. Антонюка про згоду працювати у складі ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів щодо формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації;

- витяг із протоколу зборів інститутів громадянського суспільства про делегування відповідного представника до складу ініціативної робочої групи.

Нагадаємо, 11 листопада 2014 року було проведено засідання правління громадської ради при облдержадміністрації, на якому обговорювалася необхідність утворення ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів щодо формування нового складу ради (відповідно до п. 8 Типового положення про громадську раду, затвердженого постановою КМУ № 996 від 03.11.2010 р., а також п. 4 розд. 3 Положення про Громадську раду при Житомирській облдержадміністрації).

Члени правління громадської ради виступили з пропозиціями щодо кандидатур до складу ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів щодо формування нового складу ради. В результаті обговорення були ухвалені кандидатури від нинішнього складу громадської ради й запропоновано включити до неї представників облдержадміністрації та інститутів громадянського суспільства.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівський "пірат"
Наступна новина: Землевпорядники Вінницької ...

КОМЕНТАРІ