В Житомирській області як,використовуючи ЗМІ,створити скандал,щоб уникнути відповідальності за вбивство?

В Житомирській області як,використовуючи ЗМІ,створити скандал,щоб уникнути відповідальності за вбивство?

05.12.14 11:31 0 662
У невеличкому селі Малинського району, де переважно мешкають літні люди, розгорілися справжні баталії. Міліція на основі зібраних доказів затримала місцевого 15-річного парубка за підозрою у вбивстві 83-річної односельчанки. Сторона захисту, використовуючи комунікаційні технології та відверті погрози, намагається змусити селян відмовитись від звинувачень та свідчень проти затриманого, знаного у селі по багатьом недобрим діянням.

У село Лумля вже кілька днів приїздять чужинці з телекамерами та без і наполегливо шукають, коментарі про доброго й нещасного хлопчика, якого безпідставно звинувачують у вбивстві. Аби не опиратись чужинцям по одинці, люди зібрались на схід села.

Втім ті, хто став ініціатором цих провокацій, на зібрання так і не з'явились, натомість організували пікет під приміщенням Апеляційного суду (щоправда, з трьох осіб, проте за участю окремих центральних телеканалів), де за апеляцією адвоката повторно розглядалось питання обрання міри запобіжного заходу для затриманого.

Селяни переконані, що відміна рішення про тримання під вартою лише перший крок на шляху уникнення відповідальності за вчинений тяжкий злочин. Тому відкрито заявляють про свою позицію і не ховають обличчя.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ