На Хмельниччині ті,хто потребують особливої уваги

На Хмельниччині ті,хто потребують особливої уваги

05.12.14 10:52 0 689
Днями на Деражнянщині відзначили Міжнародний день інвалідів.

На громадяни, а особливо діти з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Для них мають бути створені такі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед рівних. Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

як на рівні держави, так і на місцевому рівні докладаються усі зусилля, щоб сприяти комфортному проживанню даної категорії осіб, а відтак залишається адресна допомога сім'ям, де виховується дитина з особливими потребами та повне охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій.

Відзначення цієї дати на Деражнянщині - це добра нагода звірити, що вже зроблено і що ще треба зробити для формування гідних умов життя людей, скривджених долею, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.

Голова райдержадміністрації Анатолій Перейма завітав на свято до Деражнянського реабілітаційного центру з нагоди відзначення Міжнародного дня інваліда. На святі добра очільник району побажав присутнім діткам здоров'я, а батькам та всім хто допомагає у виховані дітей з обмеженими можливостями сили, духу та благополуччя.

Крім того, на свято завітали заступник голови обласної ради Ігор Хитрук, начальник департаменту соціального захисту облдержадміністрації Світлана Лукомська, заступник голови райдержадміністрації Олег Пилипчук, начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Тетяна Кравченко, директор ПрАТ «Деражнянський молочний завод» та депутат обласної ради Валерій Яглінський.

Важливо, що обласна влада і благодійники, які опікуються дітьми з вадами, всіляко їх підтримують і полегшують таким чином життя батьків.

Для вихованців реабілітаційного центру створили прекрасне свято. Учні Будинку творчості подарували кожному частинку своєї доброї душі, чим нагадали, що все таки добро є, а вихованці реабілітаційного центру як ніхто його потребують.

Від усіх гостей свята дітки, їх батьки та заклад безпосередньо отримали подарунки і слова вдячності.

По закінченню заходу, усі взялись за руки у коло і під виконання пісні «Україна це ми» спільним танцем підтвердили, що добре є, його потрібно відкривати та ділитись з іншими.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДАІ має намір перейняти ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ