На Хмельниччині конфлікти,викликані надмірним споживанням алкоголю,ледь не забрали життя двох подолян

На Хмельниччині конфлікти,викликані надмірним споживанням алкоголю,ледь не забрали життя двох подолян

05.12.14 10:04 0 639
На щастя, чоловіків вдалося врятувати, проте на них ще чекає тривале лікування. А от лиходіям, які у стані алкогольного сп'яніння ледь не позбавили своїх товаришів життя, доведеться відповідати перед законом.

Близько 6-ї години ранку до Теофіпольського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря райлікарні про те, що на прийомний покій з тілесними ушкодженнями у вигляді відкритого перелому черепа доставили 31-річного чоловіка.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що напередодні потерпілий разом зі своєю співмешканкою гостювали у свого 58-річного знайомого. Не обійшлося без спиртного. Під час застілля між чоловіками розпочалась суперечка, яка переросла у бійку.

Як пояснив підозрюваний, потерпілий схопив зі столу виделку і почав нею погрожувати. Вибивши виделку із рук, господар підвівся з підлоги та заховався в сусідній кімнаті. Але не заспокоївся. Добряче підігрітий спиртним, чоловік схопив сокиру, яка стояла в кімнаті, повернувся та наніс потерпілому два удари обухом по голові.

Життя потерпілому вдалося врятувати, на нього чекає тривале лікування. Підозрюваний у скоєному зізнався. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 «Замах на злочин» ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Подібна ситуація сталася і у Волочиську. Під час розпиття спиртних напоїв між 49-річним власником будинку та його 43-річним товаришем виникла суперечка, в ході якої господар схопив складного подарункового ножа та вдарив ним свого опонента в живіт.

Зрозумівши, що накоїв, чоловік одразу ж зателефонував у лікарню та в міліцію. Потерпілого було доставлено в реанімаційне відділення Волочиської райлікарні, а на місці злочину почали працювати правоохоронці. Підозрюваний у скоєному зізнався, йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ