13-14 грудня у Львові пройдуть публічні лекції про кіно

13-14 грудня у Львові пройдуть публічні лекції про кіно

05.12.14 14:46 0 707
13 та 14 грудня у Львові відбудеться серія публічних лекцій представників української кіноіндустрії (режисерів, продюсерів, сценаристів) – Lviv Film Meetings, що проводиться з метою пожвавлення локальних та загальнодержавних процесів у кіновиробництві.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За словами організаторів, теми зустрічей, серед іншого, стосуватимуться питань фестивальної промоції фільмів, законодавства в сфері кінематографу, створення спеціалізованих кіноінституцій й стратегії розвитку кінематографічної галузі в містах. Також на слухачів чекають лекції зі сценарної майстерності, документального кіно та історії українського німого кінематографу.

Серед спікерів Lviv Film Meetings – директорка Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич, продюсер, засновник дистриб’юторської компанії «Артхаус-Трафік« Денис Іванов, директор Національного центру імені Олександра Довженка Іван Козленко, сценаристка, режисерка та критикиня Марися Нікітюк, адвокат Андрій Козлов, культурологиня й співзасновниця Міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86» у Славутичі Надія Парфан та директорка Львівського міжнародного кінофестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art Ольга Райтер. Дві останні спікерки також модеруватимуть зустрічі.

Після зустрічей відбудеться перший Львівський пітчинг кінопроектів, переможці якого отримають повне чи часткове фінансування своїх фільмів. Перевага надаватиметься фільмам, дія яких відбуватиметься у Львові чи Львівській області. Детальну інформацію про те, як стати учасником пітчингу, можна знайти на сайті wiz-art.ua.

Вхід на лекції вільний – за попередньою реєстрацією, яка триває до 10 грудня.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ