Львів’янин передав бійцям батальйону «Львів» мінівен

Львів’янин передав бійцям батальйону «Львів» мінівен

05.12.14 11:11 0 652
Передача ключів від автотранспорту відбулася на плацу Львівського державного університету внутрішніх справ. 72-річний львів'янин Едуард Карасік урочисто передав ключі ректорові ЛьвДУВС – координаторові батальйону «Львів» полковнику міліції Валерію Середі, а той в свою чергу вручив їх бійцям.

Очільник міліцейського вишу Валерій Середа, який продовжує опікуватися батальйоном «Львів», зазначає, що робота з пошуку меценатів, які б допомагали бійцям теплим одягом, автотранспортом та пальним триває по . Так сталось і цього разу, коли до нього звернувся простий громадянин із проханням організувати передачу автомобіля добровольцям. «Сьогоднішній захід показує, що перемогу робить увесь народ, звичайні люди та бійці. Велика подяка їм за допомогу, яка є дуже важливою та необхідною у цей нелегкий для України час», – зазначив Валерій Середа.

«Я просто хотів від усієї душі допомогти нашим хлопцям. Мені підказали до кого можна звернутись. Ми порадились з дружиною і з задоволенням передаємо цю машину. Нехай вона їм допоможе», – пояснює причину такого щедрого подарунку благодійник. Бійці своєю чергою від щирого серця подякували Едуарду за допомогу та пообіцяли повернутись живими і з перемогою.

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ