У Рівненській області сергій Максимов вислухав кожного,хто до нього звернувся

У Рівненській області сергій Максимов вислухав кожного,хто до нього звернувся

05.12.14 10:12 0 730
3 грудня у Березному начальник управління МВС України в Рівненській області підполковник міліції Сергій Максимов провів прийом громадян. Виїзні прийоми громадян вже стали традиційними, адже основною прерогативою керівника обласного управління міліції є довіра населення і спілкування з людьми.

До Сергія Володимировича звернулися із своїми проблемами жителі райцентру та населених пунктів. Наприклад, Михайло, житель одного із сіл Березнівського району, попросив начальника управління надати в допомогу місцевим правоохоронцям, аби якнайшвидше знайшли зловмисників, які з його помешкання у листопаді цього року вкрали заощадження. А березнівчанин Олександр потрапив на гачок шахраїв. У 2011 році через кур'єрську доставку він придбав ліки на загальну суму понад чотири тисячі гривень. Втім, покращення свого стану здоров'я чоловік не відчув. Сподіваючись повернути свої кошти та дізнатися про чудодійну силу ліків, пенсіонер звернувся до райвідділу міліції.

Сергій Володимирович, вислухавши кожного, хто до нього звернувся, прийняв від громадян заяви та дав кваліфіковані відповідні доручення підлеглим. За його словами, ці справи, він триматиме на особистому контролі та залучить до розслідування фахівців з області.

На завершення візиту Сергій Максимов поспілкувався із редактором відділу інформації місцевої телерадіокомпанії Богданом Гуменним та відповів на його питання.

Це вже третій візит у райони підполковника міліції Сергія Максимова, де впродовж двох місяців перебування на посаді він встиг побувати. До цього він спілкувався із жителями Дубнівщини та Кузнецовська. Крім цього, він щосереди в управлінні здійснює особистий прийом громадян. Незважаючи на те, що згідно з графіком, прийом триває дві години. Втім, приміром, минулого тижня останнього громадянина Сергій Володимирович прийняв біля 16 години. Загалом же за порадою, допомогою та просто поспілкуватися особисто до начальника управління прийшло 77 людей. За інформацією відділу режимно-секретного та документального забезпечення УМВС, цього річ вже звернулося більше громадян, ніж у минулому році.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Святослав Боруцький: ...

КОМЕНТАРІ