Громадська колегія стабілізовуватиме ситуацію на дорогах Рівненщини

Громадська колегія стабілізовуватиме ситуацію на дорогах Рівненщини

05.12.14 11:49 0 800
03 грудня в управлінні Державтоінспекції відбулося засідання Рівненської регіональної філії громадської колегії з питань безпеки дорожнього руху.

У засіданні взяли участь члени громадської колегії під головуванням заступника начальника УДАІ УМВС України в Рівненській області підполковника міліції Віктора Мороза. На порядку денному обговорювалися зміни у складі регіональної філії, піднімалася низка інших організаційних питань стосовно її діяльності, а також звернули увагу на активізацію роботи громадських формувань з профілактики аварійності на території області.

Під час засідання Віктор Мороз наголосив на проблемних питаннях щодо стану дорожньо-транспортного травматизму, зокрема дитячого. Крім цього, присутні обговорили вимоги до технічного стану транспортних засобів, задіяних для перевезення пасажирів, та готовність дорожніх і комунальних організацій до роботи у зимовий період.

У ході зустрічі учасники засідання прийняли рішення щодо надання пропозицій у відповідні зацікавлені відомства з метою стабілізації ситуації дорожньо-транспортного травматизму на території області, їх обговорення та подальше виконання.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ