У Рівненській області правоохоронці розшукують кривдників рівнянина

У Рівненській області правоохоронці розшукують кривдників рівнянина

05.12.14 09:30 0 719
Оперативники Рівненського міськвідділу встановлюють осіб, котрі нанесли тілесні ушкодження 30-річному Євгену поблизу першого під'їзду на вулиці Ювілейна, 3, що в Рівному.

01 грудня близько 23 години до чергової частини Рівненського міськвідділу міліції звернувся рівнянин та повідомив про те, що двоє невідомих осіб нанесли йому ножові поранення.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що мешканцю обласного центру, 30-річному Євгену, невідомі особи нанесли незначні тілесні ушкодження у вигляді колото-різаних ран в область лівої гомілки. Потерпілий від госпіталізації в лікарню відмовився.

— Відомості за даним фактом унесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — За частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

На даний час триває досудове розслідування, підозрюваних розшукуємо.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Звернення начальника ...

КОМЕНТАРІ