Інформація про замінування приміщення Хмельницької обласної ради та адміністрації не підтвердилась

Інформація про замінування приміщення Хмельницької обласної ради та адміністрації не підтвердилась

05.12.14 09:56 0 660
Правоохоронцям довелось евакуювати всіх працівників будівлі, а також депутатів облради, які зібрались на сесію. Була проведена ретельна перевірка, але жодних вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

О 10.50 годині до чергової частини УМВС України в Хмельницькій області надійшло повідомлення від головного спеціаліста відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату обласної державної адміністрації про те, що близько 10.40 години на телефон приймальні Хмельницької ОДА зателефонував невідомий чоловік та повідомив про те, що приміщення, яке ділять між собою облрада та адміністрація, заміновано.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічної лабораторії НДЕКЦ при УМВС, кінологи, пожежники. З приміщення довелось евакуювати всіх працівників, а також депутатів облради, які зібрались на сесію. Вони продовжили роботу в приміщенні філармонії.

Під час обстеження будівлі жодних вибухонебезпечних предметів виявлено не було. По даному факту правоохоронці проводять перевірку і працюють над встановленням особи «жартівника».

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ