Чернівецькі міліціонери затримали професійного "щипача"

Чернівецькі міліціонери затримали професійного "щипача"

06.12.14 08:00 0 733
Навіть будучи під домашнім арештом, невтомний зловмисник ніяк не полишав своєї «професії». Він і далі продовжував цупити у громадян їхні гаманці.

До Першотравневого райвідділу за допомогою звернулася 22-річна чернівчанки. Дівчина розповіла, що після поїздки у маршрутці із сумки зник її гаманець. Правоохоронці кинули всі сили на пошуки зловмисника і вже незабаром встановили його особу.

30-річний посягач на чуже майно виявися добре знайомим міліціонерам, адже він вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. Саме кишенькові крадіжки і є його «профілем». Навіть на момент скоєння даної крадіжки молодик перебував під слідством, а суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Але це не зупинило зловмисника.

Наразі молодику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, - розповів начальник Першотравневого райвідділу Георгій Юрку. А суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська компанія ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ