Небайдужі чернівчани допомогли міліціонерам викрити викрадача дороговартісного велосипеду

Небайдужі чернівчани допомогли міліціонерам викрити викрадача дороговартісного велосипеду

06.12.14 17:35 0 746
Зловмисник поцупив у сусіда велосипед, вартістю 600 доларів США, просто із під'їзду будинку.

Чернівчани купили новенького двоколісного. В квартирі його тримати було ніде, тож вирішили зберігати велосипед у комірчині в під'їзді будинку. Один із мешканців будинку запримітив дорогого «педального коня» та захотів привласнити його собі. Молодик, не гаючи часу, зламав замок на дверях, забрав двоколісного та заховав у себе вдома. Однак господарі велотранспорту швидко запримітили пропажу та не розгубилися, а негайно викликали працівників міліції.

Працівники Шевченківського райвідділу міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів, котрі допомогли вивести на чисту воду крадія. Аби встановити особу зловмисника правоохоронці опитали місцевих мешканців. Під час спілкування громадяни розповіли міліціонерам, що бачили підозрілого молодика, котрий вештався неподалік місця скоєння злочину.

Отримана інформація від громадян допомогла працівникам міліції знайти зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 19-річний мешканець Чернівців, - розповів начальник Шевченківського райвідділу Дмитро Чебан.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння аналогічних злочинів на території області. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ