Свій батальйон територіальної оборони з Днем Збройних Сил України Вінниччина привітала черговим гуманітарним вантажем та прапором частини (+фото)

Свій батальйон територіальної оборони з Днем Збройних Сил України Вінниччина привітала черговим гуманітарним вантажем та прапором частини (+фото)

06.12.14 09:59 0 741
У переддень свята автомобіль з необхідними для бійців речами у зону АТО проводжав голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник. Вітання та вантаж для військовиків до місця їх дислокації везтимуть заступник командира батальйону та в.о. начальника штабу.

«У нашому батальйоні, який підпорядковується нині Генеральному Штабу, відбулася доукомплектація, тож нині ми для новобранців відправляємо 42 комплекти зимового обмундирування: теплі куртки, черевики, кашне, шкарпетки, шапки-маски й інші речі. Та, безумовно, передаємо нашим хлопцям найщиріші вітання зі святом та слова вдячності за те, що в цей нелегкий час вони віддано виконують свій обов'язок перед державою», - зазначив голова облдержадміністрації Анатолій Олійник. Відтак висловив переконання, що армія, яка народжується такою великою ціною, в майбутньому стане для України справжнім оплотом захисту.

Продукти харчування для наших бійців забезпечила Вінницька міська рада. З цим же вантажем до військовиків прибуде і прапор 9-го батальйону територіальної оборони області, виготовлений за ініціативи народного депутата України Олександра Домбровського. «Прапор бойової частини є ознакою нерозривного зв'язку між бійцями підрозділу і тим краєм, звідки вони родом. За традицією, стяг бойової частини виготовляється Міністерством оборони України, та за нинішніх умов зрозуміло – це питання не на часі, а частина все ж повинна мати власний символ. Тому виникла ініціатива своїми силами виготовити такий прапор, відмінності якого підкреслювали б зв'язок бійців батальйону з нашою областю, - зауважив помічник-консультант народного депутата і розробник прапора Максим Царенко. - Вважаю, що під цим стягом наші земляки досягнуть перемоги і Україна знову буде мирною, єдиною державою».

Вручити прапор бійцям батальйону, відповідно до визначеної процедури, доручено директору Департаменту цивільного захисту ОДА Сергію Вовченку. Тож вже за найближчої ротації військовиків стяг буде урочисто передано захисникам з Вінниччини.

Окрім того, з нагоди свята кращим військовослужбовцям батальйону передано Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради.





























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Рятувальники допомогли ...

КОМЕНТАРІ