Голова облдержадміністрації подякував волинянам за небайдужість та активну позицію

Голова облдержадміністрації подякував волинянам за небайдужість та активну позицію

06.12.14 12:49 0 759
Під час зустрічі з видатними та шанованими краянами Володимир Гунчик наголосив: волиняни упродовж 75 років своєю невтомною працею створювали, відроджували, оновлювали, розбудовували область.

- Переконаний, що кожен волинянин вкладає душу і серце, здоров'я, талант, особисті статки в розвиток нашої громади, - підкреслив голова облдержадміністрації. – У вашій особі дякую всім мешканцям краю. минає 75 років, відколи Волинська губернія стала Волинською областю. Маю честь повідомити, що Президент України Петро Порошенко привітав всіх волинян з цією знаменною датою.

У цій залі зібралися люди, які творили історію, люди, завдяки яким ми маємо сучасну Волинь. Область, за вашої участі стала потужним аграрно-промисловим регіоном. Нині це частина України, де живе більше мільйона волинян, частина, яка є воротами України.

Звичайно, ваша величезна заслуга в тому, що край – прекрасний і має чим пишатися. У вашій особі хочу подякувати волинській громаді за безмежну любов до малої батьківщини, за відданість волинській землі, за працьовитість, професіоналізм, за титанічну працю. Дуже важливо, щоби ці цінності та орієнтири було передано майбутнім поколінням, щоби вони пам'ятали і знали непросту історію волинського краю. Будьте посланцями цієї історії.

Україна зробила свій вибір. Упевнений, обличчя держави, її ворота, незабаром стануть не лише географічним центром, а серцем Європи. Волиняни одними з перших підняли прапор національної боротьби та задекларували своє прагнення жити в Європейському Союзі. І ті події, які відбуваються - яскраве свідчення, що ми сильні, ніхто й ніщо не зітре сторінок історії, з пам'яті народу.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 111 років тому народився ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ