Збройним Силам України – 23!

Збройним Силам України – 23!

06.12.14 15:58 0 762
5 грудня у Палаці культури м. Луцька відбуваються урочисті заходи з нагоди відзначення 23-ї річниці Збройних Сил України. Військовослужбовців, ветеранів, волонтерів та вихованців Волинського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою вітали голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, голова Волинської обласної ради Валентин Вітер, Луцький міський голова Микола Романюк.

Так учасники урочистостей вшанували пам'ять полеглих у боях за Україну хвилиною мовчання, а ліцеїсти винесли корзини з квітами, аби покласти до пам'ятних місць борцям за волю і незалежність держави.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик привітав військовослужбовців, які з честю виконують покладені на них бойові завдання та висловив упевненість, що завдяки спільним зусиллям громадськості, влади, волонтерів та бізнесу усі труднощі сьогодення обов'язково будуть подолані.

- Ми пишаємося кожним із вас, висловлюємо слова глибокої вдячності, шани і поваги за те, що у нелегкий для країни час ви мужньо захищаєте її кордони, територіальну цілісність та українські родини. Ось уже 23 роки українська армія стоїть на захисті кордонів і територіальної цілісності держави. Нинішній рік показав справжню силу, міць та боєздатність української армії. За екстремальних обставин українська армія змушена була підвищувати свій професіоналізм та зі зброєю в руках захищати кордони нашої держави. Фактично нам довелось по-новому формувати підрозділи, зміцнювати їх бойовий дух та підготовку, відновлювати зброю і техніку, екіпірувати та одягати солдатів. За кілька місяців в Україні створене практично нове військо. Отож бажаю всім мирного неба, доброго здоров'я, сил та наснаги у військовій службі, - наголосив у привітанні Володимир Гунчик.

Відтак, за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави, високопрофесійне виконання службових обов'язків та з нагоди Дня Збройних сил України голова облдержадміністрації нагородив почесною грамотою керівника обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Григорія Павловича, старшого сержанта, старшу медичну сестру приймального відділення військової частини А4554 м. Луцька Миколу Стецюка, головного спеціаліста з питань оборонної роботи апарату ОДА Віктора Шрамка. Подяку голови облдержадміністрації оголошено майорові, начальнику відділення офіцерів запасу і кадрів ковельського об'єднаного міського військового комісаріату Ігорю Бівінісу, майорові, заступнику військового комісара - начальнику мобілізаційного відділення Ківерцівського районного військового комісаріату Руслану Уніфонтовичу.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Цілими та неушкодженими ...

КОМЕНТАРІ