В Луцьку створено робочу групу,яка шукатиме шляхи виходу з кризового стану ПАТ “Електротермометрія”

В Луцьку створено робочу групу,яка шукатиме шляхи виходу з кризового стану ПАТ “Електротермометрія”

06.12.14 08:58 0 713
Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про створення робочої групи з підготовки рекомендацій щодо виходу з кризового стану підприємства ПАТ «Електротермометрія».

Нагадаємо, що нещодавно на засіданні виконавчого комітету обговорювалась ситуація, яка склалась на підприємстві. Тоді було вирішено створити робочу групу, до якої увійшли б представники керівництва та трудового колективу, виконавчого комітету та депутати міської ради, для пошуку шляхів виведення ПАТ “Електротермометрія” з кризи.

До складу робочої групи увійшли: заступник міського голови Тарас Яковлев, начальник управління економіки Любов Ковпак, головний спеціаліст відділу економіки та інвестицій управління економіки Вікторія Мар'яш, директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький, член виконавчого комітету Михайло Щур, депутати міської ради Роман Бондарук, Андрій Осіпов, Юрій Вега, заступник директора з економіки та фінансів ПАТ “Електротермометрія” Марія Жук, головний інженер Володимир Палійчук, слюсар механо-складальних робіт Андрій Никитюк, слюсар-інструментальник Сергій Сачук, токар механічного цеху Сергій Чекус.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З початку сезону ...

КОМЕНТАРІ