Волинська область: щоб запобігти виникненню пожеж,рятувальники проводять профілактичні відпрацювання житлового сектору

Волинська область: щоб запобігти виникненню пожеж,рятувальники проводять профілактичні відпрацювання житлового сектору

06.12.14 08:31 0 603
З метою вжиття додаткових профілактичних заходів щодо запобігання виникненню пожеж та загибелі на них людей, залучення громадськості до проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи та надання практичної допомоги населенню з питань забезпечення пожежної безпеки в побуті рятувальники проводять відпрацювання житлового сектору області.

Так, 4 грудня працівниками Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області спільно з представниками соціального захисту населення та членами добровільних пожежних дружин району провели пожежно-профілактичне відпрацювання населених пунктів Мельнико-Мостищенської сільської ради Камінь-Каширського району.

У ході обстеження рейдовою групою здійснювався подвірний обхід одиноких громадян похилого віку, багатодітних сімей та сімей, що опинились у складних життєвих обставинах.

До того ж, у сільській раді проведено засідання представників місцевої влади, на якому ініційовано розгляд питання щодо запобігання загибелі та травмування людей під час виникнення різного роду надзвичайних ситуацій чи подій у зимовий період.

Як свідчить багаторічний аналіз таких заходів, вони завжди мають позитивний результат, оскільки після масово-роз’яснювальної роботи фахівців громадяни починають задумуватись над небезпекою, котру несе у собі вогняна стихія і намагаються хоча б частково втілювати рекомендації працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій у повсякденне життя.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Дорогі ...
Наступна новина: На Вінничині працівники ...

КОМЕНТАРІ