На Закарпатті правоохоронці побували в гостях у майбутніх медиків

На Закарпатті правоохоронці побували в гостях у майбутніх медиків

06.12.14 09:37 0 845
Студенти Ужгородського медичного училища зібрали та передали гуманітарну допомогу працівникам Перечинського райвідділу міліції, які відправляються в зону АТО на Схід України.

начальник міліції громадської безпеки Перечинського райвідділу міліції Євген Мельников та начальник сектору охорони громадського порядку Михайло Молнар побували в Ужгородській філії ТзОВ медичного училища «Медик» та медичного коледжу «Монада», що в обласному центрі.

Правоохоронців зустріли десятки студентських поглядів, повних підтримки і порозуміння. Події на Сході вчать нас речам, про які ми часто забували у мирний час: бути милосердними, співчувати біді ближнього, допомогти безкорисно, підтримувати один одного. Так, біда дійсно згуртовує. І дуже тішить, що молодь нарівні з дорослими береться за організацію і вирішення таких важливих питань, як допомога військовим та правоохоронцям у зоні АТО.

По-особливому звучало звернення до правоохоронців студентки четвертого курсу даного закладу Василини Григи. Дівчина зауважила, що дуже сподівається на перемогу українських військ. Вона бажає міцного здоров'я правоохоронцям, які несуть службу на Сході і всім, хто стоїть на сторожі нашого миру та спокою.

Студенти зібрали теплий одяг, харчі та медикаменти і все це добро передали у руки правоохоронцям.

Євген Мельников звернувся до присутніх студентів із щирими словами подяки.

- Ви не уявляєте, - каже підполковник міліції, - як своїм вчинком додаєте наснаги та підіймаєте бойовий дух наших правоохоронців. Коли відчуваєш руку підтримки, то розумієш, що саме ти зобов'язаний відстояти тих, хто вірить в тебе, допомагає.

Директор медучилища Олеся Грибовська каже, що студенти постійно проводять різні благодійні акції. Кілька років поспіль вони збирають іграшки, які до Новорічних свят передають діткам у дитячі будинки області. Нещодавно встановили в їдальні скриньки, аби зібрати кошти на потреби військовим та дітям-сиротам.

Звідки молоді серця черпають це благородство, патріотизм? Студентка Наталія, активна організаторка цих благодійних акцій, каже, що з дитинства батьки її вчили правильним речам, людяності та співчуттю. Однодумців знайшла в училищі в особі не лише студентів, а й керівника даного закладу Олесі Василівни Грибовської, секретаря по навчальній частині Марії Василівни Цьоки. Викладачі, в свою чергу, всіляко підтримують такі починання студентів, адже в такий спосіб і виростає покоління свідомих патріотів своєї держави.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька область: за ...

КОМЕНТАРІ