В Закарпатській області у Берегові чоловік випадково сів у чужий автомобіль

В Закарпатській області у Берегові чоловік випадково сів у чужий автомобіль

06.12.14 10:57 0 748
Берегівчанин залишив свою «трійку» біля супермаркету, а коли через лічені хвилини повернувся, її там уже не було. Власник звернувся із заявою в міліцію.

Обідньої пори до чергової частини Берегівського райвідділу міліції по телефону 102 надійшов дзвінок від чоловіка, який повідомив, що його автомобіль марки ВАЗ-2103 білого кольору щойно викрали.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Схвильований власник автомобіля, 25-річний берегівчанин, розповів правоохоронцям обставини зникнення його автівки.

Чоловік близько 13.00 припаркував свій автомобіль на бульварі Ілейша позаду супермаркету, а сам зайшов до магазину, де пробув близько 15 хвилин. Коли повернувся на місце, де залишив свого «залізного коня», машини там уже не було.

Власник розповів, що дверцята автівки не замикалися, замок запалення був несправний, тому машина заводилася без ключа, за допомогою «фішки»...

І от коли міліціонери оглядали місце ймовірного злочину, встановлювали очевидців, несподівано до них під'їхав… викрадений автомобіль!

Як згодом з'ясувалося, через збіг обставин 22-річний берегівчанин, сам того не підозрюючи, угнав чужий автомобіль. Молодик попросив у товариша позичити на годину своє авто, так як його знаходиться у ремонті і треба було привезти майстру запчастини. Друг передав товаришу ключі від свого «Жигуля» третьої моделі, сказавши при цьому, що дверцята авто несправні, тому не замикаються.

Хлопець знав, що машина товариша білого кольору, марки ВАЗ-2103. Тому, побачивши на парковці біля супермаркету білу «трійку», відчинив дверцята, які справді були незачинені. Сівши в авто, на хлопця чекала несподіванка: замок запалення був поламаний… Не зрозумівши, навіщо власник дав йому ключі, водій завів машину за допомогою «фішки» і поїхав у справах...

Усе прояснилося лише тоді, коли товариш повернув власнику… не його «трійку». Лише тоді «угонщик» зрозумів, що накоїв, і повернув автомобіль на місце, де застав спантеличеного власника та правоохоронців...

- Бережно відносьтеся до свого майна й не давайте змогу зловмисникам безперешкодно заволодіти вашими цінними речами, – радить т.в.о. начальника Берегівського райвідділу міліції майор Володимир Сакалош. – Не залишайте відчиненими дверцята автомобілів, навіть якщо відлучаєтеся на кілька хвилин. Це може допомогти злочинцю викрасти з салону цінні речи чи навіть саму автівку.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові правоохоронці ...
Наступна новина: На Вінничині через розлад ...

КОМЕНТАРІ