Хмельниччина: у Нетішині правоохоронці «на гарячому» впіймали трьох зловмисників,які обкрадали кіоски

Хмельниччина: у Нетішині правоохоронці «на гарячому» впіймали трьох зловмисників,які обкрадали кіоски

06.12.14 11:47 0 731
Щоб уникнути випадкових свідків, зловмисники здійснювали крадіжки вночі. Вони навіть не думали, що свідками останньої їхньої крадіжки стануть … правоохоронці.

У місті енергетиків останнім часом почастішали випадки скоєння крадіжок з невеликих магазинів. Викрадено було зазвичай небагато — спиртне, сигарети… Значно більше зловмисники завдавали шкоди псуванням майна: зламані захисні ролети, зірвані замки на холодильниках. Усі крадіжки вчинялись уночі, так що свідків не було. Тож значна увага міліціонерів в нічний час приділялась патрулюванню у місцях, де розташовані дрібні крамнички.

Під час одного з таких патрулювань працівникам Нетішинського міського відділу вдалось затримати «на гарячому» трьох молодиків, які близько третьої години ночі обікрали кіоск, проникнувши всередину шляхом злому захисних ролетів.

Підозрюваним 18, 19 та 27 років. Усі троє — місцеві. Один із них раніше судимий. Останню крадіжку вони скоїли з кіоску під романтичною назвою «Біла ніч». З усього різноманіття товару взяли лише презервативи і шоколад… Під час допитів хлопці стверджували, що скоювали крадіжки заради розваги. Може й так, але відповідальність це не зменшує.

Наразі слідчим Нетішинського МВ УМВС розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Перевіряється причетність підозрюваних до вчинення на території міста аналогічних злочинів. Згідно санкції статті їм загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ