Центр нічного перебування бездомних просить львів’ян повідомляти про безхатченків

Центр нічного перебування бездомних просить львів’ян повідомляти про безхатченків

06.12.14 09:42 0 750
Центр обліку нічного перебування для бездомних у Львові просить мешканців повідомляти про місця перебування безхатченків.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначається, даний центр Львові діє вже протягом шести років. Тут люди, котрі опинилися на вулиці, можуть переночувати, пройти первинний медичний огляд, а також скористатись санітарно-гігієнічними послугами, поїсти та змінити одяг.

У зв’язку з цим, працівники центру звертаються до неурядових організацій міста, а також львів’ян бути небайдужими і повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб чи скеровувати їх безпосередньо до Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб.

«Взимку щодня у відділенні нічного перебування ночує до 40-50 осіб, а в особливо холодні дні їх кількість зростає. З початку роботи нашого Центру в ньому вже зареєструвались майже 1,9 тис. осіб. У більшості випадків це чоловіки (70%). В кожного з цих знедолених своя життєва історія, але кожен потребує допомоги від кожного з нас, адже лише спільні дії громади міста, міської влади, неурядових організацій дозволять посилити оперативність реагування на тему бездомності у Львові і завчасно її вирішувати», – наголосив директор Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб о. Олег Федоренко.

Центр обліку та нічного перебування бездомних є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради. Центр здійснює первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги тощо.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області до ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ