У кожній десятій українській компанії новорічного корпоративу не буде,– дослідження

У кожній десятій українській компанії новорічного корпоративу не буде,– дослідження

06.12.14 14:23 0 770
У дев'яти із 10 українських офісів святкують Новий рік. Але тільки кожне друге святкування корпоративного Нового року в Україні відбувається за рахунок компанії. В 49% компаній співробітники самі фінансують свої новорічні веселощі.

Про це свідчать результати опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

Як показали результати опитування, у кожній десятій компанії новорічного корпоративу не буде. Більшість офісних працівників усе ж таки будуть святкувати Новий рік у досить неформальній обстановці.

За даними опитування, в 62% компаній на співробітників очікує застілля з алкоголем. У третині компаній організатори свята потурбуються про розважальну програму – будуть танці або конкурси. У 8% запросять зірок, ще в 4% організують салют. А ось 28% «білих комірців» нашої країни пощастило набагато менше. Їх очікує свято з офіційними промовами і привітаннями. Ще в 3% компаній оголосили «сухий закон» – святкування відбуватиметься без алкоголю.

Криза змушує роботодавця економити. Тільки кожен другий новорічний корпоратив буде відбуватися за рахунок компанії. Для 21% офісних працівників участь у святкуванні Нового року буде коштувати 50-200 гривень. Кожному десятому – 200-300 грн. Ще 8% співробітників доведеться викласти за новорічний корпоратив 300-500 грн. А кожен двадцятий зможе зекономити і витратити на свято не більше 50 грн.

При цьому 28% «білих комірців» цілком задоволені тим, як відзначають Новий рік у них в компанії. Більшості, а саме 55%, щось подобається, а щось – ні. І тільки 8% повністю розчаровані в корпоративному святкуванні Нового року.

Дані були отримані в результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua в листопаді 2014 року. В опитуванні взяли участь 432 респонденти.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ