В Івано-Франківську спіймали кишенькового злодія

В Івано-Франківську спіймали кишенькового злодія

06.12.14 08:09 0 645
Потерпіла від рук крадія жінка похилого віку. Вона їхала у маршрутному таксі по вулиці Вовчинецькій. Коли пенсіонерка на зупинці вийшла, то побачила, що немає гаманця, в котрому було 400 гривень та кредитна карточка із записаним на зворотній стороні пін-коду. Жінка одразу ж зателефонувала до Івано-Франківського міськвідділу міліції.

У цьому разі слід віддати належне правоохоронцям, котрі оперативно спіймали зловмисника. До речі, цей громадянин уже й раніше був судимий за крадіжки, шахрайства та наркозлочини. Лиходія затримали біля банкомату, коли він знімав гроші з картки пенсіонерки.

На громадянина затримано в порядку статті 208-ї Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Відомості про цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінального правопорушення згідно ч.2 ст. 185 КК України.

Міліція звертає увагу громадян на те, що на ринках чи у крамницях варто остерігатися різного роду шахраїв чи кишенькових злодіїв, а особливо у передсвяткові дні. Тому потрібно зберігати гаманці, документи і мобільні телефони у внутрішніх кишенях одягу, не залишати свої речі без постійного нагляду за ними, а в громадському транспорті слід тримати сумку перед собою.

Оксана Струк,

Івано-Франківський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Дорогі ...

КОМЕНТАРІ