На Львівщині працівники ДАІ проводять уроки безпеки у сільських школах,розташованих біля автодороги "Київ-Чоп"

На Львівщині працівники ДАІ проводять уроки безпеки у сільських школах,розташованих біля автодороги "Київ-Чоп"

06.12.14 17:55 0 797
У Львівській області працівники ДАІ навчають діток дбати про власну безпеку та бути завжди уважними й обережними на дорозі. Аби малі школярики краще засвоїли таку важливу науку, правоохоронці підготували для них корисні «підказки» - наклейки із Правилами дорожнього руху.

Напередодні зимових канікул співробітники Державтоінспекції знову вирушили у школи. Особливу увагу правоохоронці приділяють навчальним закладам, розташованим біля автодороги «Київ-Чоп», де через інтенсивний рух транспорту виникає чимало небезпек для маленьких пішоходів. А взимку такі ризики зростають у рази, адже на вулиці швидко сутеніє і юні школярики, які повертаються з уроків додому, стають практично невидимими у темряві.

Правоохоронці відзначають: дуже важливо, аби діти ще змалку вчилися бути спостережливими на дорозі та робити лише правильні кроки, а завдання дорослих – допомогти їм у цьому.

Працівники Державтоінспекції Львівщини вже відвідали шість загальноосвітніх шкіл, що знаходяться неподалік траси «Київ-Чоп». Правоохоронці спілкувалися з дітьми різного віку. Насамперед, із учнями молодших класів. Проводили заняття з безпеки дорожнього руху і для старших школярів.

Співробітники ДАІ нагадували дітям правила безпеки на вулиці та у транспорті, наголошували, що ввечері слід неодмінно використовувати на одязі та шкільних портфеликах світловідбиваючі елементи.

Усі учасники акції отримали яскраві наклейки із Правилами дорожнього руху, які одразу ж наліпили у свої щоденники. Дітки пообіцяли правоохоронцям постійно перечитувати ці корисні «підказки» разом із батьками та вчителями, а також запевнили, що будуть завжди уважними на вулиці.

Аби малі школярики були помітними на дорозі у сутінках, партнери акції підготували для них яскраві подарунки – світловідбиваючі «зірочки», «валентинки» та браслети.

У Державтоінспекції зазначають: такі заняття з дорожньої безпеки триватимуть у сільських школах ще до початку зимових канікул.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ